Sidor

söndag 29 juni 2014

The Rainy Day Crop - deltävling 1

Oj, vad det var länge sedan jag uppdaterade här. Har insett att jag inte är någon vidare bloggare, livet kommer helt enkelt emellan. De senaste 10 månaderna känns det som om jag i stort sett inte gjort annat än jobbat, men nu är det sommar och jag ska vara ledig en längre tid framöver. Inleder ledigheten med att delta i en sommarcrop som The Green Hyena anordnar, allt som allt fem deltävlingar som sträcker sig över hela sommaren. Det bästa är att man inte behöver vara med i alla deltävlingarna, utan kan välja de man vill delta i. Jag ska försöka hinna med alla fem.

Den första deltävlingen var en kittävling där man skulle ha köpt tillhörande tävlingskit. Sedan var det bara att börja skapa, endast innehållet i kitet, med undantag från verktyg, stämplar, färg, cardstock samt svart/vit penna, fick användas. Det här är vad jag lyckades åstadkomma, en LO och fem journalingkort. Ska sätta dessa i mitt PL-album som jag precis startat, allt som allt blir det till sex sidor i albumet (mina första). 
 
 


Det ser kanske lite vitt och tråkigt ut just nu, men jag tror att det kommer att bli bra när jag fått dit fotona som jag väntar på att få framkallade (vet redan vilka bilder som ska sitta var). Förutom innehållet i tävlingskitet har jag använt mig av en liten bit röd cardstock (till det röda lilla hjärtat), en stans, sax och så lim så klart. Ganska nöjd om jag får säga det själv, med tanke på att det här är mitt första försök att göra Project Life-sidor och journalingkort.

Inga kommentarer: