Sidor

onsdag 9 juli 2014

The Rainy Day Crop - deltävling 3

Deltävling nr. 3 består av en bingoutmaning, min första faktiskt. Tanken är att man ska välja en rad, horisontell, vertikal eller diagonal på bingobrickan. Det som finns med i ens valda rad måste finnas med på alstret som man skapar.

Bild lånad från The Green Hyena
 
 
Så här blev mitt bidrag (ser ni vilken rad jag valt?):
 
 
 
 
Tyvärr har jag inte så mycket dekorationer i mina gömmor, det är ju ett tag sedan jag scrappade, men en liten stjärna (som jag klistrat på ett PL-kort) hittade jag och en liten bit washi tape (sitter på journalingkortet) hade jag kvar. Enamel dotsen använde jag till att förstärka vattnet som stänker ur sandlådan på fotot.

Måste säga att det här är hur kul som helst! Har inte scrappat på år och dar, förutom vid något enstaka tillfälle, men har verkligen fått en nytändning i och med The Rainy Day Crop. Och Project Life stilen, som är ny för mig, är verkligen både ett kul och enkelt sätt att scrappa. Nu ser jag fram mot nästa utmaning!
 
Ps. om du vill vara med är det bara att titta in i The Green Hyenas blogg, det går bra att delta i enstaka tävlingar om du vill. Deltävling 3 pågår fram till den 20/6, så än finns det tid att delta.Inga kommentarer: