Sidor

söndag 7 augusti 2016

Semesterpaus/uppdatering

Det blev visst en liten semesterpaus här i bloggen, men nu är jag tillbaka igen. En hel del har hänt sedan jag skrev sist;

Vi har hunnit med en hel del arbete här hemma i trädgården, bl a har mannen och yngste sonen byggt kanonfina planteringslådor till mig som jag planterat klematis 'summer snow' och funkia 'Purple heart' i.

Visst är de fina?!

Mannen och sonen har även rivet ett plank på andra sidan vårt stora trädäck, ett fult brunt plank som stod där när vi flyttade in och som inte alls passar in i den stil vi vill ha i vår trädgård. Nu är det borta, så skönt! Tack för ert hårda arbete, killar!
Sen har vi ju rensat en hel del ogräs också. Vädret här i Skåne har verkligen varit omväxlande den här sommaren ömsom sol ömsom regn, vilket gjort att ogräset vuxit som....... ja, ogräs.

Men nu har semestern inte enbart bestått av arbete, vi har ju hunnit njuta lite också.
Våra grannar har varit på semester i två omgångar och då har vi varit poolvakter :) Dopp dag som kväll har det blivit.Båten har vi också hunnit vara ute med en sväng. Tyvärr har inte vädret varit på vår sida den här sommaren så det har inte blivit lika många båtturer eller lika mycket wakeboardåkning som förra sommaren, då vi mer eller mindre levde på vattnet.

Gissa om sonen blev blöt ;D

Linköpingsbesök och besök från Linköping har också hunnits med. Först åkte vi upp till Linköping för att fira lilla Maja, vårt barnbarn, som fyllde tre år, sedan kom familjen Linköping ner till oss i Skåne.

Men en av de bästa sakerna den här sommaren är nog i alla fall att dottern blivit antagen till sin drömutbildning, är så stolt över henne!


Inga kommentarer: