Sidor

söndag 20 november 2016

Inte som man tänkt sig

Nej, ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig. Jag hade ju tänkt att försöka få liv i den här bloggen igen genom att göra minst ett inlägg per vecka, men ibland kommer livet emellan och även de bästa planerna går i stöpen. Sedan mitt förra inlägg har det hänt en hel del och absolut ingenting. Låter kanske lite motsägelsefullt, men det har hänt en massa samtidigt som det på andra plan känns som om det inte hänt någonting. En anledning, ja den största anledningen, till att mina inlägg kom av sig, och att det känns som om ingenting händer, är det här......


Hade lite otur när jag tänkte och råkade ut för en allvarlig klämskada i samband med att vi var ute med båten i slutet av sommaren.

Nu när jag kommit en bit på bättringsvägen tänkte jag så smått försöka komma igång igen med både bloggen och fotografering. Troligen kommer det dock att bli väldigt sporadiskt eftersom jag ännu inte är helt återställd, har många timmars sjukgymnastik framför mig fortfarande innan jag kan använda min hand fullt ut.

Inga kommentarer: